Voor tandartsen

JAARLIJKSE CONTROLE

Uw tandvlees krimpt voortdurend en, door de jaren heen, versmallen uw kaken. Hierdoor kan er vrije ruimte ontstaan tussen uw tandvlees en uw kunstgebit. Daarom is het belangrijk om dit jaarlijks te laten controleren.

Bij deze check-up controleren we uw beet en de hechting van het gebit. Indien de prothese los komt te zitten kan een rebasing helpen. In dat geval brengen we een extra laag kunststof aan waardoor de vrije ruimte wordt opgevuld, het kunstgebit weer goed past en langer kan meegaan.

Een goed onderhoud van de prothese is essentieel. Daar zorgt u dagelijks thuis voor, volgens de instructies van uw tandtechnieker. Bij uw jaarlijkse bezoek wordt uw kunstgebit professioneel gereinigd. Resten zoals tandsteen, kalk en hardnekkige aanslag door bijvoorbeeld nicotine worden verwijderd.

NOODSITUATIE?

Aarzel niet om ons te contacteren voor een spoedafspraak. Uw tandtechnieker is ook in het weekend bereikbaar. Bel 0492 53 14 37.

BENT U NIET MOBIEL?

Uw tandtechnieker komt ook graag bij u thuis of in het rusthuis langs. Wij zijn vooral actief in de regio van Lokeren, Lochristi, Laarne, St-Niklaas, Wachtebeke, Stekene, Overmere en Waasmunster. Staat uw gemeente niet in het rijtje? Neem gerust contact met ons op en we bekijken wat mogelijk is.

Geef ons een belletje of maak zelf een afspraak online